Kas už visko slypi :-)

2007-12-02 in Naujienos

Įdomu, kas už viso to slepiasi? Viso ko..? Private.lt blogų sistemos. Jei taip – skaitom toliau, jei ne – spaudžiam mygeliu ant čia.

Nors ir visur rašau daugiskaita, šiaip esu vienas sau. Tiesiog, daugiskaita priduoda solidumo! :-) Taigi esu Andrius, seniau buvau žinomas nicku up ar universal.

Visa mano interneto puslapių statybos pradžia buvo gan paprasta. Pradėjau nuo freeware`inių skriptų ir taip burdavau žmones į vis didesnes bendruomenes. Po to kilo noras pačiam kažką padaryti, taigi ėmiausi programavimo. Taip gimė funny.lt, pradžioje dar buvo žinomas kaip pramoga.net. Vėliau daug kartų miręs ir prikeltas (freaky).

Daug idėjų imdavausi ir daug jų mesdavau pusiaukelėj, tai laiko trūko, tai valios… :-)

Galvoje vis sukosi mintys, kaip priversti žmones bendrauti, diskutuoti… Puslapius papildžiau komentavimo galimybėmis, bet tada buvo totalus dizasteris. Lietuvių mentalitetas. Rėkti, keikti, varyti… To pasekoje iš funio padariau „užčiauptą“ galeriją.

Galiausiai pamačiau, kad nėra ko skaityti, kur dar akis ganyti… taigi gimė fire.lt. RSS+Youtube API mišinys. Viskas tuo pasakyta. Tiesiog mėgstu kurti tai, prie ko nereikės po to sėdėti, kad būtų visiška laisvė vartotojui. Kadangi pastarojo projekto taip pat iki galo neišbaigiau ir nežinia kada išbaigsiu, paleidau dar vieną, t.y. private.lt. Tikiuosi, kad šis projektas suteiks laisvę bendravimui.

0 responses to Kas už visko slypi :-)

1 trackback

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos