Petankė ir blogai

2007-12-28 in Naujienos

Pirmasis priverstinis blogo uždarymas private.lt istorijoje. ;-)

O buvo taip… Vakar į info pašto dėžutę gauvau laišką:

Aš esu Lietuvos Petankės Federacijos (LPF) generalinė sekretorė.

Vienas iš Jūsų klientų (blogerių) savo interneto svetainėje (http://petanque.private.lt) naudoja antraštę „Lietuvos petankės federacija“, iš kurios lankytojams gali susidaryti nuomonė, kad jis yra šios federacijos atstovas.

Šio autoriaus „bloge“ nenurodyti jokie kontaktai, todėl prašau jus suteikti mums techninę pagalbą ir pranešti federacijai šios svetainės autoriaus el. pašto adresą arba bet kokią kitą kontaktinę informaciją. Jei to padaryti neįmanoma, prašau uždaryti šią svetainę arba perspėti autorių apie netinkamą oficialių organizacijų pavadinimų panaudojimą asmeniniais tikslais.

Norėtume susidariusią situaciją išspręsti taikiai, nes mus be abejo džiugina susidomėjimas mūsų propaguojamą sporto šaką, bet negalime leisti netinkamai naudotis mūsų vardu.

Iš anksto dėkoju.

Į laišką reagavau iškart ir apie nusiskundimą informavau (bandžiau informuoti) blogo savininką. Laiške parašiau, jog yra gautas nusiskundimas ir pasiūliau pakoreguoti puslapyje esančią informaciją. Tam skyriau laiko iki šiandien. Kadangi nei atsakymo, nei pakeitimų nesulaukiau, teko užšaldyti blogą iki pareikalavimo jį atstatyti.

P.S. kąnors girdėjot apie petankę? :-|

2 responses to Petankė ir blogai

  1. Aš irgi kažkaip susidomėjau šituo žaidimu. Daugiau info radau http://www.petanke.lt

  2. gera gera sporto šaka. kai išbandysiu golfą imsiuosi šito :)

1 trackback

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos