Gimėme iš naujo

2008-05-22 in Naujienos

Na ką, sėkmingai pabudęs anksčiau atnaujinau mūsų darželio equipmentą. Atsiprašau iš anksto dėl visų galimų klaidelių. Prašau jūsų pagalbos jas registruojant čia. Kas naujo? Mm, atnaujinau WPMU sistemą. Darbai kiek užtruko, kadangi nenaudoju standartinio paketo, o jį modifikuoju, kadangi turim multidomain sistemą. Atnaujinus pagrindą taip pat peržiūrėjau įskiepius, kuriuos pramėčiau arba atnaujinau (jei ko trūksta – barkitės). Taip pat pagaliau „sulietuvėjom“. Keičiam kalbą čia. Na ir galiausiai kiek pakeitėm savo veidelį. Sorry, tik tiek leido mano dizaineriški sugebėjimai :-))

Pradžiai tiek ;-)

7 responses to Gimėme iš naujo

  1. Mantas said on 2008-05-22

    Kai užėjau, pasijaučiau kaip atidaręs pildyk.lt :)
    Panašumų tikrai yra.

    O šiaip tai visai gražiai atrodo, tik teks įprast iš naujo prie visko.
    Ok, einu peržiūrėsiu visus pokyčius ;)

  2. Man čia taip viskas nauja :S Na tikiuosi greitai priprasim :)

  3. Blogas tikrai pagražėjo tik gal kiek per daug geltonos spalvos ir nelabai man ji derinasi prie tamsiai mėlyno tinklalapio fono. Šiaip gerai padirbėta taip ir toliau.

  4. Na šiaip jau pamatęs pasikeitusią prisijungimo formą apsidžiaugiai ,kad atnaujintas WordPress, tačiau nuliūdau ,kad nėbeliko populiariausių blogų TOP, nes jau ketinau iki jo greitai užkilti :D

  5. Atsiprašau labai :D. Pasirodo ,kad yra toks skirtukas, per kurį galima patekti į populiariausių blogų TOP`ą. Kadangi pamačiau tuos skirtukus ,pripažinau ,kad išvaizda tikrai geresnė ir orginalesnė ,negu buvo anksčiau. Šaunuoliai!

  6. Tikrai patobulėjo šis puslapis. Reiks laiko kol priprasiu.
    Pirmausia apsidžiaugiau pamatęs naują prisijungimo formą – supratau ,kad jau atnaujintas WordPress. Nuėjęs į Private.lt iš pradžių pamaniau ,kad nebeliko blogų top (jau ketinau į jį prasimušti),bet pamačiau tokius skirtukus ir vėl atgavau viltis patkti į jį. Spalvos tikrai užneša į pildyk.lt
    Šaunuoliai !

  7. Gražu :) Įnešta daugiau interaktyvumo, man taip patinka. O šitą wordpress versiją aš jau truputį anksčiau pradėjau naudot, nes pasirinkau kaip pagrindą vienam projektėliui. Sakyčiau, viskas į naudą ;)

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos