Ruošiamės persikėlimui į dedikuotą serverį @ serveriai.lt

2009-01-14 in Naujienos

2008 rugsėjo mėnesį, gavau laišką iš serveriai.lt, kad private.lt išnaudoja labai daug resursų, todėl jie sustabdė hostingo pratęsimą ir „rekomendavo“ persikelti į dedikuotą serverį (arba išsikraustyti).

Sveiki,

Apkrovimą sukelia MySQL naudotojas „funny“. Nuo Kovo 4, 2009 mes negalėsime su jums pratęsti virtualaus serverio sutarties, tad iki to laiko jums reikia perkelti savo svetainę į dedikuotą serverį arba pas kitą paslaugų teikėją.


Pagarbiai

Arvydas Štrausas
UABInterneto vizija

Tik perskaitęs gavau lengvą šoką, kad taip lengvai siūloma iš jų išsinešdinti. Paprašiau daugiau duomenų apie problemos sukėlėją, bet to jie suteikti negalėjo ir tik atrašė:

Serveriai:

Sveiki,

Kaip išeitį jums pasiūlėme nuomotis atskirą (dedikuotą) serverį, kuris bus skirtas tik jūsų svetainės aptarnavimui. Tokiu atveju jūs galėsite išnaudoti 100% serverio resursų. Dedikuotų serverių parametrus bei kainas galite rasti šiame puslapyje:

http://www.serveriai.lt/dedikuoti.html

Atsižvelgdami į tai, kad esate mūsų klientas, dedikuotam serveriui galime pasiūlyti 50% nuolaidą bei užskaityti talpinimo plano likutį dedikuoto serverio pratęsimui.

Vėliau pasidomėjęs planais ir kainomis kiek nurimau. Parašiau laišką:

Paimčiau VDS D40 planą. Klausimas ar galite kažkaip paprastai permesti visus duomenis, duomenų bazes o taip pat ir nukreipti visus domenus į jį? Serverio administravimo neimsiu, jį tvarkysiu pats.

ir gavau atsakymą:

Jei serveris užsakomas be priežiūros, galime padėti perkelti kurią nors vieną svetainę, likusias jums reikės perkelti savarankiškai.

bet blogybe ne tame, kad administravimas kainuoja 4 kartus brangiau nei pats virtualus serveris (skaičiuojant nuolaidą), bet tame kad paslaugos vėliau negalima atsisakyti:

Serveriai:

Serverio priežiūrai nuolaida netaikoma, šią paslaugą galima užsakyti arba jos atsisakyti tik kartu su pačiu serveriu. Laikinai jos užsakyti galimybės nėra.

Aš:

Norit pasakyti, kad norėdamas atsisakyti administravimo aš turėsiu keisti talpinimo planą arba išsikelti iš jūsų serverių? Nemanot, kad tai pažeidžia vartotojų teises?

Serveriai:

Mes jūsų neverčiame keisti plano ar išsikelti. Tiesiog paaiškinau jums mūsų paslaugų sąlygas, jei jos jums dėl kurios nors priežasties netinka, jūs galite neužsakinėti šių paslaugų ir rinktis kitas alternatyvas.

Aš:

Taip, plano keisti jūs neverčiate, bet tai buvo vienintelis būdas atsisakyti administravimo. Kur galėčiau apie tai paskaityti?

Serveriai:

… tyla.

Svarsčiau galimybę dedikuotą vistik pasiimti su administravimu, nors man reikia tik duomenų perkėlimo. Ir šiandien gavau laišką:

Serveriai:

Sveiki,

Informuojame, kad jūsų svetainė private.lt sunaudoja didžiąją dalį
serverinio procesoriaus resursų. Kadangi jūs nuomojate virtualų,
o ne atskirą serverį (t.y. dalinatės serverio resursais su
kitais naudotojais), tai neigiamai įtakoja tiek jūsų, tiek kitų
naudotojų svetainių veikimą.

Patikimam ir greitam jūsų svetainės veikimui rekomenduojame
nuomotis atskirą (dedikuotą) serverį, kuris bus skirtas tik
jūsų svetainės aptarnavimui. Tokiu atveju jūs galėsite išnaudoti
100% serverio resursų. Dedikuotų serverių parametrus
bei kainas galite rasti šiame puslapyje:

http://www.serveriai.lt/dedikuoti.html

Dedikuotą serverį galite užsakyti per klientų sistemą:

https://klientams.iv.lt/

Sausio 15 dieną jūsų svetainę perkelsime į kitą serverį. Po perkėlimo
prisijungimo duomenys nepasikeis, jums tereikės naudoti naują
serverio adresą:

http://oposumas.serveriai.lt/


Hostingo paslaugų lyderis
http://www.serveriai.lt/

Galutinai apsisprendžiau pirkti hostingą su administravimu, o vėliau pagalvočiau, ką daryti dėl tos 180LTL/mėn. sumos. Parašiau laišką į supportą:

Aš:

Sveiki,

Dabar talpinimo paslaugoms turiu 60% nuolaidą. Ar ji persikels į dedikuotą serverį?
Jei taip, tuomet imu D20 planą su administravimu ir prašau perkelti visus duomenis, domenus, paštą ir alias pointerius į naują serverį.

Linkėjimai,
Andrius Selskas

ir… gavau atsakymą:

Serveriai:

Sveiki,

Jūs šią savaitę mums pranešėte, kad mūsų dedikuoto serverio priežiūros paslauga pažeidžia jūsų kaip vartotojo teises. Ar galėtumėte patikslinti, kokiais tikslais jūs dabar ketinate ją užsakyti?


Pagarbiai

Arvydas Štrausas
UAB „Interneto vizija“

Gavau dar didesnį šoką ir net išsižiojau. Atrašiau:

Prašau man persiųsti citatą, kurioje aš parašiau teiginį, kad jūsų paslaugos pažeidžia vartotojo teises. Rašiau jums klausimą: „ar nemanote, kad tai pažeidžia vartotojų teises?“.

Tikslas yra hostingas, kurį aš iš Jūsų perku jau ne vienus metus. Ir manau esu nusipelnęs pagarbos.

P.S. Šis susirašinėjimas bus paviešintas.

Linkėjimai,
Andrius Selskas

ir netrukus gavau atsakymą:

Sveiki,

Dėkoju už atsakymą. Nuolaidas klientams suteikiame kaip paskatinimą už jų pastangas bendradarbiauti, o ne konfliktuoti su mumis, tad šiuo atveju nuolaidų pasiūlyti negalėsime.

Galiausiai jie pašalino ir nuolaidas nors ir siūlė 50%, kaip jaustis ir ką daryti? Teks keltis į hostex’ą?

UPDATE: pasirodo panaši problema, dėl iškėlimo į kažkokį „oposumą“ šiandien nėra pirma. panašu, kad ten lievus klientus sukelia.

UPDATE: beje, serveriai.lt klientas buvau nuo 2005 metų…

25 responses to Ruošiamės persikėlimui į dedikuotą serverį @ serveriai.lt

  1. Mantas said on 2009-01-14

    Kažkokie labai jau nedraugiški jie. Matyt, klientų per daug turi.

  2. Nusprendžiau iš serveriai.lt išsikelti su viskuo, domenais ir talpinimo palaugomis. Vargelio bus, bet manau per kančias į žvaigždes!

    Atsiprašau iš anksto už būsimus nesklandumus.

    Prieš pradedant perkėlimo darbus visi būsit perspėti. Domenus nukreipę vartotojai bus informuoti atskirai, ką ir kaip reiktų pakeisti, kad toliau viskas veiktų, kaip veikė.

    Gera naujiena, kad turint 100-200Gb, bus galima nuimti vietos apribojimus blogams. Taigi laiškas hostex’ui parašytas – laukiam.

  3. Fun susirašinėjimas:)

  4. Bet tai ir nagli… Jokios pagarbos klientui.

  5. Dedam didelį minusą iv.lt aka serveriai.lt
    paieškosiu kitos įmonės savo domeino pratęsimui.

  6. Mantas said on 2009-01-15

    Pocius berods buvo parašęs, kaip domeno valdymą persikelt į hostex :)

  7. m said on 2009-01-16

    pizė, kaip krito serveriai.lt karma…
    absoliuti nepagarba jiems. siūlyčiau paprastą dalyką – pranešti jų vadovybei apie šitą asilėlį. manau, vadovybė nebus patenkinta.

  8. Ponas Arvydas Štrausas yra IV direktorius, kuris tuo pačiu dar ir supportu užsiima. Gal jiems jau visai nekažką, kad tokia situacija…

    http://www.google.lt/search?hl=lt&q=Arvydas+%C5%A0trausas+%22Interneto+vizija%22&btnG=Paie%C5%A1ka&meta=

  9. Iki skausmo pažįstama situacija — lygiai tokią pačią špygą į veidą serveriai.lt buvo pasiūlę mano darbdaviams.

  10. Tomas said on 2009-01-17

    Tokia pati problema buvo su forumais. Pvz. stotis.net, laikėm nerteros serveryje – gavom tokį patį laišką.
    Kitaip tariant… IV nori imti įmones, o paprastų vartotojų atsisakyti.
    Išeinu iš ten, kai tik ateis laikas mokėt už hostingą. Eisiu į hostex.

  11. Che che, serveriai.lt natūra tokia jau yra – malt klientus į miltus ir visiškai nesiskaityt. Buvo ir man, kai buvau ignoruojamas su savo prašymais.

    Maloniai pradeda kalbėt tik tada, kai prireikia pinigus už paslaugas mokėt. Tada NETGI paskambina kažkokia moteriškė iš IV ir kniaukia į ausį. :)

  12. UAB „Interneto vizija“ negerbia ir nesaugo net senu klientu. Labai blogai. Bet itin aktyvi reklama internete turbut traukia is sios gilios duobes, atvesdama nauju klientu, kurie nieko nezino apie imones ir jo personalo poziuri i „serveriai.lt“ paslaugu pirkejus.

  13. Savel said on 2009-01-28

    Jo, kuo toliau, tuo baisiau su tais serveriais.lt.. Man tik keista (gal klystu), bet čia pas juos krizė-pizė, kad klientui apie MySQL perkrova pranešinėja direktorius, o ne kažkoks adminas ar netgi robotas. Man tai taip atrodo, kad ponas direktorius atsisėda iš ryto prie stalo, pasižiūri į FINASINES ataskaitas, ir pradeda burti, kokį čia dar lamerį perkėlus į aukštesnį planą…

  14. Ta pati problema ir pas mane. :( Projektas buvo gal 2-3 kartus permestas į kitą serverį. Galutinė stotelė oposumas.serveriai.lt (stabilumo jame nerasta). Mano vadovas jau informuotas, jog keisime hostigo tiekėjus dabar jau tik laiko klausimas.

    P.S. Šiuo metu talpinami 6 projektai (asmeniniai ir įmonės). Domenams ir hostingui (A ir B planai) išleidžiama apie 1000 Lt metams. Paslaugomis naudojuosi nuo 2004 m. liepos mėn.

  15. Darius said on 2009-01-28

    Skaitau aš komentarus ir juokas ima. :D Kaip galima ant to paties grėblio (serveriai.lt) užlipti du kartus? Pats turiu saitą, hostinu jį 321.lt (manau nedarau reklamos) ir viskas veikia normaliai, suportas pavydetinai geras. Į ką spjaučiau jūsų vietoje, tai: 1. Serveriai.lt (iv.lt), 2. Garažinio tipo firmelę Hostex.lt, buvęs mikrolinkas. Sėkmės renkantis…

  16. LG said on 2009-01-28

    sveiki,

    kaip suprantu, tai bėda buvo ta, kad ant paprasto plano bandyta paleist blogų fermą? :) Na, keistai kažkaip… Neginu Serveriai.lt, bet iškeldinimo iš „shared hosting“ tipo serverio reikėjo tikėtis, kai buvo viršyti resursai. Gal tik komunikacija iš Serveriai.lt labai jau kreivai suveikė…

    Pabaigai: Serveriai.lt nedirbu, bet naudojuosi narcizas.serveriai.lt.

  17. Kartą ir man teko metus naudotis jų paslaudomis, kai jie nusipirko hostingą, kuriame aš talpinau savo svetaines. Per tą laiką kol naudojausi irgi teko susidurti su panašiomis problemomis ir jie smarkiai krito mano akyse. Ankščiau maniau, kad jie bene geriausias paslaugas teikiantis hostingas… Dabar kaip matau dar labiau nusivažiavo. :/

  18. aha said on 2009-02-12

    „Aukštai kilęs žemai krisi“.
    Užmigo ant lauro lapų.

  19. Matas said on 2009-05-13

    Serveriai.lt, manau, kaip lyderiai yra fiziškai ir morališkai pavargę. Ir krizės metu atlieka optimizaciją, lygindami gaunamą naudą už teikiamą paslaugą. Jei klientas naudojasi, santikinai daug, o moka mažai, tai serveriai.lt atvirai pasako, kad jei nemokėsi daugiau, tai jiems nerūpi.

    Teko susidūrti su panašia situaciją, kai buvo gautas ultimatumas, be jokių išankstinių įspėjimų.

    Vieši Jų pasisakymai, kad „Nuolaidas klientams suteikiame kaip paskatinimą už jų pastangas bendradarbiauti“, siutina, nes Jų bendravimo tonas rodo, kad Jie bendrauja su žemesnio luomo atstovu.

    Vien laiško paraštėje esantis šūkis „Hostingo paslaugų lyderis“ parodo Jų požiūrį į kitus.

    Klientas buvau nuo 2006. Dabar ieškau hostingo kitur.

    Profilio nuotrauka (Blogr.lt)

    Blogr.lt atsako:

    Labai rekomenduoju Hostex’ą.

  20. Perskaičiau nemažai atsiliepimų apie „IV“ ir susidarė toks įspūdis kad net neverta bandyti jų paslaugų. Galiu pagirti hostingas.in, senais laikais turėjau p2p (torrent) tinklapį kuris (dabar kai pagalvoju) rijo daug resursų (1,5k lankytojų, o apie užklausas į anounce.php neverta kalbėti…) už shared hostinga temokėjau apie 10Lt./mėn. į klausimus support‘as visada atsakydavo. Kai duomenų bazėje susidarė keletas milijonų nereikalingų įrašų pagelbėjo viską susitvarkyti… Kada „IV“ tokias paslaugas teiks už tokia juokingą kainą? :P

    P.S. nedirbu hostingas.in, tik prilaikau dar keletą asmeninių svetainių pas juos :)

  21. Ruta said on 2009-07-10

    :D :D :D serveriai.lt scenarijaus nekeicia… as taip pat susiduriau su ta pacia problema siule dedikuotus ir pan… tiesiog perejau pas kitus tiekejus… tiesa ne Lietuvos… kadangi jau uzteko serveriai.lt :) Butu visai idomu suburti tokiu nuskriaustuju rateli ir gerokai papurtyti juos del teisiu pazeidimo…

  22. zodziu said on 2010-12-12

    Serveriai.lt tai kompanija kuri nesiskaito su savo klientais. Matyt tikrai turi ju per daug ir nuo riebumo sunku savo uzpakali pakelt. Na nieko galima padaryti marketinga, kad isvys istrint is zemes pavirsiaus. Kdl taip sakau, nes uzpiso ju serveriu uptimas. Oposumas tai blet didele afera pries klientus. Matyt mato, kad klientas turi tam tikru pajamu is internetiniu puslapiu, tai pradeda siulyti savo tuos jobanus didekuotus serverius. Jus ka, axujeli ? Naglumas neapsakytas…

  23. rrr said on 2011-01-09

    jo, idomi politika, matyt tikrai per daug klientu turi… o tokie resursu sokinejimai cia manau tik fake, kad klientas uzsisakytu brangesnius planus… ir tiek.

    as pasiemiau dedikuota serveri, tikrai nepergyvenkit ir nemokekit pinigu uz kazkokia prieziura kuri velniskai brangi, o naudos jokios (per 2-3 metus kazko labai rimtai ir neprireike per ta laika, o jei ir prireike issiprendeme patys arba issiverteme be to). plius ju tinklapyje parasyta, kad jei jie teiks prieziuros paslaugas, tau nebus suteikta admistratoriaus (root) teises… wtf? tai kuriu galu man tas serveris jei negalesiu ten ka nors daryti. suprantu, kad nepridirbciau, bet negi kiekviena karta skambinesiu ir prasinesiu kad jus man ten ka nors ikelkit is mano konmpiuterio ar dar kaip nors? nesamone.

    viena problema turint dedikuota serveri, kad busite visiskai priklausomas nuo saves ir savo ziniu, nes is ju pagalbos nesitikekit jokios (nebent tik jei kazka privalo), bet atnaujinti php, msql versijas, kazka sutvarkyt ir pan., nesileis i kalbas, ir trumpai atsakys: jus neuzsisakete prieziuros paslaugu. nu tai spjauni ir sumoki viena karta kokiam kompiuterastui (kartais net pigiau nei serveriai.lt prieziuros mokestis) ir viskas. ir uztenka metams kitiems. o kiekviena menesi moketi 180 lt, nu sorry… durniu ieskojimas… todel neapsigaukite. as naudojuosiu aju 2-3 metus dedikuotu serveriu, bet issiverciu be jyu priezxiuros paslaugu. aisku, tik reikia per daug kazko nekeisti sistermoje, tik tai ka ismanai. nes pradzioje gal kiek ir pasimeti, kai atsidarai ta serverio valdymo pulta, po paprastu planu valdymo pultu, tas pultas toks baisokas atrodo, bet kai pripranti, tai viskas ok ir suprantama tiek kiek reikia. kai prades mazeti klientu, gtada susisgriebs, o kol ju turi, tl ir issidirbineti gali. visgi kokybe teikimo gera, neluzineja ir pan.

  24. ATSILIEPIMAI APIE UAB INTERNETO VIZIJA

    http://rekvizitai.vz.lt/imone/interneto_vizija/atsiliepimai/

    Lankytojų nuomonės ir komentarai

    Sveiki,

    UAB Interneto Vizija – tai blogiausia imone Lietuvoje. Blogiausia imone pasaulyje.
    Rasytines sutarties nepasiraso piktybiskai.
    Buvome ju klientais apie 10 metu – per ta laika vis zadejo zadejo, kad pasirasys sutarti, bet taip ir nesugebejo.
    Apie teisinius dalykus jie nieko neismano. Neaisku is viso, kaip tokie atsilikeliai gali egnistuoti versle. Vat todel Lietuva ir sedi krizeje.

    Artūras 2013-03-18 08:46:13
    Atsakyti

    Tiesiog pasakysiu tik tiek, kad dedikuoti.lt ištiesų apgailėtini serverių tiekėjai, klausiate kodėl? Ogi todėl, kad visiems, kurie, laiko Counter-Strike serverius dedikuoti.lt vps’uose, pradeda šokinėti ping’as ir ne šiaip sau šokinėti, o taip kad net žaidėjus pradeda mėtyti iš serverio, iki galiausiai sumažėja serverio lankomumas.
    Po 7 dienų kankinimosi, dproto perrašinėjimo, jo konfiguravimo, revemu instaliavimo, serverių reitingų keitimo, galų gale OS perrašymo ir kitokių bandymų kurie nedavė jokios naudos, nusprendžiau susisiekti su dar keleta projektų pagrindiniais adminais, su viltimi, kad jie padės išspręsti šią problemą ir sumažinti ping’o šokinėjimą serveriuose, dėja NE. Viskas ką pavyko sužinoti tik tiek, kad visiems, kurie, laiko Counter-Strike serverius dedikuoti.lt vps’uose po kiek laiko pradeda baisiai laginti ir problemos išspręsti nepavyko dar niekam, buvo kreipiamasi į dedikuoti.lt supportą, jie atsakomybės neprisiima ir teigia jog su jų serveriais tai niekaip nesusiję.
    Per šitokias jų nesąmonęs manau ne aš vienas nuostolių patyriau ir įdomu kas juos atlygins ?? Serverių lankomumas nulinis ko pasekoje ir pelnas lygus nuliui, bereikalingai dar prieš keleta savaičių prasitęstas VPS galiojimas ir nusipirkta sms sistema pritaikyta prie dedikuoti.lt… Tikiuosi atsilieps kas nors iš dedikuoti.lt atstovų paaiškins kas čia kaip ir kodėl ir nesakys jog tai niekaip nesusiję su jų serveriais, nes visi failai kuriuos naudoju dedikuoti.lt vps’e, puikiausiai be jokių ping šokinėjimų veikia vpsnet.lt vps’e, taip pat tikiuosi, jog jie apsiims išspręsti problemą ir rasime bendrą kompromisą.

    Daugiau komentarų ir purvo apie šią įmonę galite rasti čia:
    http://uzdarbis.lt/t260967/dedikuotilt-apgailetini-serverioe-tiekejai/

    klientas 2013-02-08 00:10:46
    Atsakyti

    klientas nuo 2004… gaila bet tas zmogus visada buvo keiksmazodis mano zodyne ir visi su kuo teko bendraut nenustebdavo tokiu „poziuriu i zmogu“ susidievines mazu maziausiai ka galima pasakyt, istatymai jam negalioja, zodis isvis reiksmes neturi, ka sutarsi ryt gali apsisukt atvirksciai, pats su logika savo pacio veiksmuose prsilenkia kiekviena diena, kitu uz zmones nelaiko, savo serveriuose nesitvarko, jei atsiranda problema nesiima spresti, o iskelia saskaita x200 ir: „nepatinka iseikt mes tu pinigu nereikalausim“ gaila kad vis dar atsiranda naiviu zmogeliu kurie pildo jam kisene…. :(

    Andrius 2012-12-18 15:35:37
    Atsakyti
    KOSMARAS KOSMARAS KOSMARAS

    Renata 2012-09-15 00:11:21
    Atsakyti

    Arvydas Strausas narcisistiniu asmenybes sutrikimu sergantis asmuo ir labai sunkus jo atvejis.
    Turi didybes manija, mano kad yra visagalis. Mano, kad visi yra jo priesai, tame tarpe darbuotoaji ir net nuolatiniai klientai.
    Nepatikimas.
    Neprognozuojamas.
    Manipuliuojantis.
    Mums jis 100 metu nereikalingas, taciau jis skelbe apie INTERNETO VIZIJA viesai ir mes tapome jo imones klientais 2006 metais.
    Ne jo draugais, o jo imones klientais.
    Jo imone:
    – siuncia spama kasdien tonomis
    – duoda viliuojancia reklama ir rastu zada nuolaida, veliau persigalvoja ir trina klientu informacine sistema, nepasibaigus mokejimo terminui ir be ispejimo, gaves avansa i prieki.
    Arvydas Strausas elgesi kaip kaprisinga boba.
    Jo asmenybes tipas yra bobiskas, ne vyriskas.
    Mes jokias budais, NIEKO NETURIME PRIES GEJUS IR SEKSUALINES MAZUMAS.
    Jie irgi zmones.
    Daugumu ju sedi prie kompu, dirba kompiuteriu srityse.
    Gaila, kad jie Lietuvoje neturi jokiu teisiu.
    Jei jie turetu galimybe daryti viesas demonstracijas gatvemis, kaip Latvijoje pvzd., tada jie issiriektu ir apsiramintu.
    Bet beda tame, kad Lietuvoje jie prispausti.
    Ir jie neteisetai issilieja savo frustracijas ant savo darbuotju ir savo nuolatiniu klientu.

    Reno 2012-09-14 06:22:54
    Atsakyti
    Atsiliepimas apie UAB INTERNETO VIZIJA: NEIGIAMAS.
    Patirtis, bendraujant su sia imone nuo 2005 iki 2012 metu.
    Nuomone: direktorius Strausas neprognozuojamas, isipareigojimu nesilaiko. Nuo direktoriaus priklauso, kaip dirba imone.
    Ju strategija ir taktika: melas, manipuliacijos, pagaudiniejimas, grasinimai.
    Veikla ribojasi su nusikalstoma veikla.
    Kodel jie nepasodinti?
    Todel kad LT kazkas yra suinteresuotas, kad virtualiniu nusikaltimu butu kuo daugiau.

    Paweł 2012-07-03 13:44:17
    Atsakyti

    Nusivylęs ir įskaudintas. Būtent taip jaučiuosi.
    Istorija paprasta – prieš porą savaičių užsakiau porą domenų, sumokėjau pinigus. Vakar gavau priminimą dėl neapmokėtos sąskaitos, suma stebuklingu būdu padvigubėjo. Susisiekiau su įmone, paaiškino, kad suklydo, persiunčiau mokėjimo patvirtinimą.
    Šiandien gavau pranešimą dėl užsakymo anuliavimo, nes sąskaita neapmokėta… Susisiekiau, tada surado mano laišką ir pažadėjo susisiekt. Jokio atsako nesulaukiau, vadovas nekelia ragelio…
    Dabar, vietoj to, kad dirbti savo darbą, turiu užsiiminėti teisybės ieškojimu… Nerekomenduoju!!!

    Mykolas 2012-04-24 12:11:07
    Atsakyti

    Isivaizduojate? Iskeliau visas svetaines is serveriai.lt, nes ju hostingas labai buvo letas. Taciau jau dvi savaites toliau gaunu pranesimus, kad neva mano svetaines per daug apkrauna serverio procesoriu :D Ten nera nei vienos svetaines dabar, dns jau seniai suvaikscioje, o jie toliau durnina mane, kad as apkraunu ju serveri, ale eik ir pirk geresni plana :) Nu nera zodziu.

    Tomas 2012-04-16 10:43:16
    Atsakyti

    Eilinį kartą nusiviliu įmonę. Serveriai.lt davė verslui metams nemokamai pasinaudoti hostingo paslaugomis. Galvojome, tai gražus žingsnis susirinkti klientus. Tačiau duotas verslo planas yra toks prastas, kad geriau jau nerizikuoti. Serveris nesugeba aptarnauti net 9 užklausų vienu metu – lūžta. Pastoviai eina pranešimai kad perkrautas serveris, nors svetainę per dieną aplanko tik 100 žmonių. Tiesiog juoką kelia. Matyt nusprendė į savo senukus serverius susivilioti verslo klientų.
    O anksčiau būdavo, kad sumoki už hostingą, o po to iš kart gauni pranešimus kad višyji planą, nors svetainės vos vos apkrautos. Perėjau į Hostex – jokių problemų nematęs.

    Taigi siūlau labai pagalvoti prieš mokant į priekį šiai firmai, nes aš nusivyliau jau 3 kartą.

    Kitas portalas:

    http://vartotojuteises.lt/skundu_knyga/paslaugos/uab_interneto_vizija_serveriai_lt_sukciavimas

    Lietuvos Nacionaline Vartotoju Federacija

    UAB „Interneto vizija“ Serveriai.lt sukčiavimas

    Autorius Žinutė
    Tomas Kazlauskas 2012-02-26 sekmadienis 15:48:49
    UAB „Interneto vizija“ (www.serveriai.lt) teikia hostingo, serverių nuomos paslaugas. Žodžiu jau keli metai ten talpinome savo svatainės, mokėjome už domenus, už lojalumą didėjo resursai (duomenų srautas, vieta serveryje). Mokėjome 4 lt/mėn. mokestį ir buvo patenkinti (kaina beje be PVM). Kadangi jokio pelno iš savo veiklos neturime- viskas buvo kaip ir gerai. Šį mėnesį kaina pakilo iki 19lt/mėn. Padaugėjo vietos ir padidėjo resursų srautas. Tačiau tokie pakeitimai mums nereikalingi ir kaina perdidelė. Kreipusis į UAB „Interneto vizija“- jie pareiškė, kad apgailestauja ir nieko negali padaryti, nebent suteikti 20 proc. nuolaidą. Ka toki uatveju daryti? Nutraukti projektus? Juk tai veiklos žlugdymas. Suprasčiau jei būtų verslas, bet ir tai… Dabar užsiimame šviečiamąja veikla, straipsniais, kurie naudingi visuomenei ir dėl to turėsime uždaryti savo projektus?
    Edita Petrauskaite 2012-03-05 pirmadienis 13:18:48
    Laba diena,
    Komerciniai susitarimai ir jų sąlygos galioja susitarimo laikotarpiui. UAB Interneto vizija privalo laikytis sutarties sąlygų ir teikti paslaugą už sutartą kainą sutartam laikotarpiui arba, esant poreikiui ir šalims sutikus, keisti sąlygas ir kainas. Be kitos šalies sutikimo, atsiskaitymo tvarka negali būti keičiama.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos