Grupė skirta visiems Blogr.lt nariams.
Rimtai administruojamas ar papuoliau į darželį? Mano sukurtas tinklaraštis buvo nusavintas, ar galėtumėte visiems paaiškinti, kokias paslaugas teikiate lygiagrečiai ir kodėl bijote konkurencijos?
Tinklaraščiai, kuriami vien SEO tikslais šalinami be atskiro įspėjimo ir tai nuo amžių amžinųjų parašyta taisyklėse.
Tinklaraščių savininkai Jūsų nuosavybės nevagia, bet Jūs tai darote, kodėl, nebuvo atvejų, kad atsakytumėte už intelektinės nuosavybės pasisavinimą? Jei blogą administruotų daugiau narių, kurie teiktų ir kitokias paslaugas, pavyzdžiui: pardavinėtų bilietus, rankšluosčius ar tualetinį popierių, galų gale gamintų molines statulėles ar kurtų maistą, iš jūsų pasakymo reikia suprasti, kad ir šių paslaugų, šio blogo nariai negalėtų aprašyti savo tinklaraščiuose? Gal vertėtų keisti blogo antraštę į „Tinklaraščių kalėjimas“? Manote, kad talpinami straipsniai yra nemokami, esate pasirengę prisiimti atsakomybę ir padengti nuostolius?
Tylėjimas reiškia sutikimą su mano pastebėjimais? Mano straipsnius naudojate savo blogo vidinės informacijos palaikymui ir stiprinimui, tad noriu, kad jie būtų ne paslėpti, bet ištinti! Ar pajėgsite atsisakyti pasisavintos svetimos nuosavybės?
Leiskite man administruoti blogą ir aš ištrinsiu visus straipsnius (jie yra nuosavybė), kurie susieti su Jūsų konkurencija. Ačiū!
Please create an account to get started.
Prisiminti duomenis