Grupė skirta visiems Blogr.lt nariams.
Užklydę į blogr.lt ne vienas iš jūsų nustebote. Kas nutiko?
Seniai, seniai kalbėjome apie Buddypress mūsų fermoje ir apie tai, kad jis galėtų išspręsti gan aktualias problemas skaitytojams.
– Naujų vartotojų sutikimas – Naujų tinklaraščių sukūrimo matymas ir komentavimas – Nauji komentarai fermoje matomi vienoje vietoje – Aktyvių vartotojų matymas – Problemų sprendimas forumuose vienoje vietoje – Informacijos grupavimas grupėmis – Ir dar daug kitų patobulinimų
Suprantu, kad radikalūs pasikeitimai kiek nejaukiai nuteikia, tačiau noriu pabrėžti, kad
– Jūsų tinklaraščiai nepasikeitė, jie lieka kokie buvo – Juosta esanti viršuje matoma tik jums, todėl tai tik palengvins navigaciją fermoje, jei ne tam skirtas įskiepis „Remove BuddyPress AdminBar“
Norėčiau kad surastumėte savyje kantrybės ir kurį laiką pabandytumėt apsiprasti su nauja sistema. Jos privalumai pamatomi tik su laiku, todėl tikiuosi jūsų palaikymo.
– Juosta esanti viršuje matoma tik jums, todėl tai tik palengvins navigaciją fermoje
Čia yra ne palengvinimas, o nervus ėdantis kliuvinys, bent jau būtų galimybė jį išjungt.
Tiems, kuriems nepatinka juosta esanti viršuje, yra skirtas įskiepis – „Remove BuddyPress AdminBar“
Na nesuprantu ir viskas, kodėl mano tas atseit tinklaraštis blogr.lt sistemoje nefigūruoja. Nėra. Nėra „Visit Blog“. Nieko nėra, kas būtų susiiję su mano puslapiu, tik mano galva retkarčiais išlenda. Esu nepatenkintas :(
Labas. Gal tą „es“ vartotoją galima ištrinti iš čia? Nežnojau, kad galima su tais pačiais tinklaraščio duomenimis prisijungti čia. Dėkui, Lauksiu.
O dabar vėl nebeliko mano tinklaraščio :( . Gal todėl, kad „es“ buvo ištrintas? Lauksiu pataisymo, ačiū.
kur sub domenai dingo? :(((((
Gal ir geriau bus, bet vienas pastebėjimas: norint sukurt naują tinklaraštį, truputį sudėtinga tai padaryt, nes tiesiogiai matosi tik registracija į puslapį ir dar angliška (čia turbūt jau dirbat su vertimu). Reikėtų kokio ryškesnio mygtuko „Susikurk blog’ą“, kad tik įėjęs į puslapį žmogus iš karto (neieškojęs) matytų, kur reikia spausti.
Please create an account to get started.
Prisiminti duomenis